MacedonianSq En De     

Рептил Маркети

Рептил Маркети

Рептил маркетите постојат 25 години и бележат континуиран раст и економски успех од своето основање. Нашата компанија е основана врз темелите на поранешните самопослуги Центро преку модернизирање на нивните простории и вработување на дел од нивниот искусен персонал. Ова ни овозможува да се истакнеме како единствен ланец-маркети во градот кој ја продолжува традицијата и гарантира топла и искрена услуга за секој потрошувач. Рептил маркетите не ја забораваат топлината на маалските продавници. Нашиот приоритет е секој купувач да излезе задоволен по пазарувањето. Денес, нашата компанија располага со 19 маркети со средна големина и тие се распоредени во различни населби во главниот град, а сега и во Виница кој број 6 маркети.