Macedonian    Albanian English GermanDirections Call Now Facebook     

Донација во 2 болници

Во периодот кога нашата земја и целиот свет се соочуваат со огромен предизвик како што е пандемијата со корона вирусот, како општествено одговорна компанија, со цел да помогнеме кога е најпотребно, дониравме навлаки за перници и чаршафи за болничките кревети во одделот за инфективни болести и во одделот за внатрешни болести во ЈЗУ Општа Болница ,,Ферид Мурад” во Гостивар и на ЈЗУ Универзитетска Клиника за хематологија во Скопје.

  • « Прва