Macedonian Sq En De
 

Dhurim në dy spitale

Në një kohë kur vendi ynë dhe bota po përballen me një sfidë të madhe siç është pandemia e Korona Virusit, si një kompani me përgjegjësi shoqërore, në mënyrë që të ndihmojmë kur të jetë më e nevojshme, ne dhuruam jastëk dhe çarçafë për Departamentin e Sëmundjeve Infektive dhe Departamentin për Sëmundje te Mbrendshme në ISHP Spitalin e Përgjithshëm "Ferid Murad" në Gostivar dhe në ISHP Klinikën Universitare te Hematologjisë në Shkup.

  • « Прва