Macedonian Sq En De
 

Шарски колбас со кашкавал

Шарски колбас со кашкавал
Рок на траење: 60 дена Т+2-+4 °С
Тежина на парче: до 0,35кг 
Транспортно пакување: 5-10кг
Производител:
Месна Индустрија КАРНЕМ