Macedonian    Albanian English GermanDirections Call Now Facebook     

Мариниран пилешки копан полнет

Мариниран пилешки копан полнет
Рок на траење: 5 дена Т+2 °С
Тежина на парче: 0,3кг 
Транспортно пакување: стиропорна тацна - 0,6кг / картонска кутија - 3кг
Производител:
Месна Индустрија КАРНЕМ