Macedonian Sq En De
 

Пилешки крокети панирани

Пилешки крокети панирани
Рок на траење: свежо 5 дена Т+2 °С
Тежина на парче: 0,05кг 
Транспортно пакување: стиропорна тацна - 0,3кг / картонска кутија - 3кг
Производител:
Месна Индустрија КАРНЕМ