Macedonian Sq En De
 

Пилешки прсти

Пилешки прсти
Рок на траење: 7 дена Т+2 °С
Тежина на парче: / 
Транспортно пакување: стиропорна тацна - 0,2 - 0,4кг / картонска кутија - 3кг
Производител:
Месна Индустрија КАРНЕМ