Macedonian Sq En De
 

Увијач пилешки ролован со чадено говедско

Увијач пилешки ролован со чадено говедско
Рок на траење: 7 дена Т+2 °С 
Тежина на парче: 0,1-0,2кг 
Транспортно пакување:  стиропорна тацна - 0,4кг / картонска кутија - 3кг
Производител:
Месна Индустрија КАРНЕМ